Stort overskud af velgørenhedsauktion

Stort overskud af velgørenhedsauktion

08-11-2015
Via en velgørenhedsauktion på Lauritz.com, har lysforretningen Lux-Lights kunder været med til at skrabe 12.630 kroner ind til Natteravnene i Odense.
Vi er meget glade for at kunne bidrage til et godt formål og pengene giver vi stolt videre til Natteravnene i Odense siger direktør Lene Skødt og fortsætter. Vi synes det er vigtigt at bakke op om de unge, så de kan færdes trygt i byen om natten. Det er et vigtigt parameter for os som borgere, at vi ved, at det er rart og trygt at kunne færdes i midtbyen uden angst for overfald eller lignende og Natteravnenes tilstedeværelse i nattelivet er et vigtigt element til at sikre det trygge natteliv.

Lux Light ligger i Fjordsgade i Odense og velgørenhedsauktionen blev arrangeret i forbindelse med, at lampeforretningen markedsførte deres nye navn Lux Light. Pengene er kommet ind via salg af designlamper sponseret af Le Klint, Louis Poulsen, Lightpoint & Lux Light.  I øvrigt supplerede Lauritz.com beløbet ved, at donere deres sædvanlige honorar for salget til Natteravnene.

En sponsorat af denne størrelse betyder virkelig meget for os, siger René Aabo, der er formand for Natteravnene i Odense. Hele vores drift er baseret på sponsorater fra virksomheder og donationer fra velgørende organisationer.  Vi er mange forskellige foreninger, der bejler til de velgørende organisationer og jagter diverse sponsorkroner, så det er ikke let at skaffe penge til vores drift.  Derfor var det et meget velkomment initiativ, som Lux Light igangsatte og vi er virkelig glade for, at forretningens kunder støttede op ved, at byde på lamperne. 

Vi håber, at der er mange, som støtter op om vores sponsor og kikker forbi Lux Light, når der søges inspiration og der skal købes nye lamper til hjemmet.