Natteravnene i Odense klar til J-dagens snestorm

Natteravnene i Odense klar til J-dagens snestorm

05-11-2015
Må vi få et kondom ?, 
Må vi få et bolsje ?

Sådan lyder det fra de unge, når de får øje på Natteravnene i byen.

Skal din teenager i byen, når sneen falder på J-dag fredag, den 6/11, så husk Natteravnene i Odense er med for at sikre, at de unge får en sjov og glad aften.

Traditionen er vi ude i byen på J-dagen - der hvor de unge er. Vi er med til at sikre en tryg aften. Det er ikke sjovt for nogen at drikke for meget, hverken for den unge selv eller vennerne. Vi er i dialog med de unge om at drikke med måde og passe på hinanden, men vi kommer ikke med nogen løftet pegefinger. Generelt synes vi, at de unge er rigtigt gode til at hjælpe og passe på hinanden og ellers ved de, at Natteravnene er der for dem.

Passer på de unge hele aftenen og natten
Vi er ude hele aftenen og natten. De første Natteravne starter gåturen allerede kl. 20.00 og de sidste Natteravne går hjem i seng kl. 05.00.
Traditionelt er der rigtigt mange unge og voksne i alle aldre i byen, derfor sender vi denne aften ekstra Natteravne på gaden.
Forhåbentlig bliver J-dag en fredelig, festlig og glad aften, hvor både unge og voksne drikker med respekt for sig selv om omgivelserne.

Vi ønsker alle en rigtig god J-dag. Husk man kan godt feste igennem samtidig med, at man passer på sig selv og hinanden. Så bliver det en sjov aften for alle.